Χρήσιμα Tips

Χρήσιμα Tips

 

Αγαπητοί μας πελάτες

Θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις αγορές σας ακόμα πιο εύκολες και για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές, που θα σας οδηγήσουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

 

  • Βρήκατε το αγαπημένο σας προιόν που δε το βρίσκετε πουθενά αλλού, αλλά δεν υπάρχει στο νούμερό σας. Κανένα πρόβλημα. Προτού απογοητευτείτε, κάντε μας μια ερώτηση μήπως είναι καθοδόν από το εργοστάσιο ή μπορεί να γίνει παραγγελία ώστε να έρθει κάποια στιγμή σύντομα. Εξάλλου, οι ερωτήσεις, είναι δωρεάν. Στείλτε mail στο info@slipperland.gr ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 2811116911!

 

  • Κάθε προιόν που φεύγει απο το κατάστημά μας, για να έρθει σε εσάς, ελέγχεται εξονυχιστικά και μετά αναχωρεί. Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν, αποδειχθεί ελαττωματικό, να μη στεναχωρηθείτε ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ! Θα σας το αντικαταστήσουμε και μάλιστα, χωρίς να επιβαρυνθείτε καθόλου! Σε ορισμένες περιπτώσεις, πιθανόν να χρειαστεί να μας στείλετε το προιόν πίσω, επίσης χωρίς καμία επιβάρυνση.

 

 

  • Το θέμα των επιστροφών είναι πάρα πολύ λεπτό και γι αυτό θα πρέπει να διαβάσετε αναλυτικά την «Πολιτική Επιστροφών» του slipperland.gr! Σε αυτό το σημείο, όπως θα διαβάσετε κι εκεί, σας ενημερώνουμε πως τα είδη που βρίσκονται στις «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ» ή στην περιγραφή γράφει «Σε προσφορά», θα πρέπει να ξέρετε πως δεν αντικαθίστανται, παρά μόνο αλλαγή σε νούμερο, κι αυτό σε περίπτωση που υπάρχει. Επίσης, αλλαγές με προιόν κατώτερης αξίας, δε μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θα πρέπει να είναι ίσης ή ανώτερης αξίας.


 

  • Σε όσα προιόντα υπάρχει ενσωματωμένη έκπτωση, θα πρέπει να ξέρετε πως στις περιπτώσεις που το ποσοστό είναι δεκαδικός αριθμός, αυτό στρογγυλοποείται προς τα κάτω. Παράδειγμα, μια παντόφλα που απο 18 ευρώ η τιμή της έπεσε 14, το ποσοστό της έκπτωσης, είναι στα 22,22%. Σε αυτή τη περίπτωση, το ποσοστό που αναγράφεται στο εικονίδιο της έκπτωσης, είναι στρογγυλοποιημένο προς τα κάτω, δηλαδή 22%. Που σημαίνει, ουσιαστικά, οτι έχετε επωφεληθεί περισσότερο απ’ όσο αναγράφεται στη τελική τιμή, αφού το -22% στα 18€, μας κάνει 14,04, αλλά έχει στρογγυλοποιηθεί στα 14€. Θεωρούμε οτι θα ήταν αστείο να σας ζητάμε αυτά τα 4 λεπτά του ευρώ, αφού με 0,04 σεντ λιγότερα, δεν καταστράφηκε και κανένας!

Μοιράσου τη σελίδα