Η Εταιρία

Η Εταιρία

Αγαπητοί μας πελάτες  

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.slipperland.gr και σας ευχόμαστε να έχετε την πιο ευχάριστη περιήγηση.

 

Επίσης, θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια για εμάς, την εταιρία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο υποδημάτων για περισσότερο απο 70 χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών και έχουμε κάθε λύση για ταλαιπωρημένα πόδια που ψάχνουν το κατάλληλο υπόδημα!  

 

Είναι γεγονός, πως η ανθρώπινη επαφή, έχει τη δική της ξεχωριστή μαγεία και γι’ αυτό οι πελάτες που επισκέπτονται το κατάστημά μας, φεύγουν με χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που εμείς κάνουμε το παν, να το φέρουμε στα χείλη τους, προσφέροντας πρώτα απ’ όλα, το δικό μας, το πιο ζεστό μας, χαμόγελο. Όμως, η ζωή εξελίσσεται και μαζί και η τεχνολογία, το εμπόριο, οι προτιμήσεις των ανθρώπων, οι συνήθειές μας και ο,τι άλλο μας πάει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόοδο. Γι αυτό και η εταιρία, αφουγκράστηκε αυτή τη τάση και μας έφερε πιο κοντά σας. Μόλις λιγα «κλικ» απο την οθόνη του υπολογιστή σας.

 

Και κάπως έτσι, εγένετο το www.slipperland.gr !

 

Μετα απο τα 2 καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, τώρα, είμαστε στην υπερήφανη θέση να σας παρουσιάσουμε τον τρίτο μας εκπρόσωπο, που θα σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο να έρθουμε κοντά.  

 

Μη ξεχνάτε! Παραμένουμε θερμοί υποστηρικτές της ανθρώπινης επαφής και δε θα αλλάζαμε με τίποτα της επίσκεψή σας στα φυσικά μας καταστήματα. Αυτή η «καλημέρα» και το ζεστό χαμόγελο, δε θα τα αντικαταστήσει ποτέ κανένας υπολογιστής ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

 

Όμως!

 

Το ηλεκτρόνικο κατάστημα στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, να ξέρετε, πως θα κάνει το παν να σας εξυπηρετήσει με την ίδια θέρμη που θα το κάναμε αν ερχόσασταν στα καταστήματά μας. Κι αυτό, γιατί είμαστε μόλις ένα τηλέφωνο μακριά, αφού πέραν των ηλεκτρονικών παραγγελιών, μπορείτε να παραγγέλνετε και δια τηλεφώνου, στο 2811116911! Ακόμα και από ‘κει, από το τηλέφωνο, θα διαπιστώσετε την ευγενική εξυπηρέτηση που μας έχει τοποθετήσει σε ξεχωριστή θέση στις καρδιές των πελατών μας!

 

Η ποικιλία που θα συναντήσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι μεγάλη και να είσαστε σίγουροι πως με το πέρασμα του χρόνου, αυτή θα μεγαλώνει. Γιατί δε θέλουμε να σας λείπει τίποτα. Θέλουμε να έχουμε όλες τις λύσεις, για όλα σας τα προβλήματα, για όλα τα πόδια!

 

Αφού ολοκληρώσετε μια παραγγελία, θα πρέπει να ξέρετε, πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγχωθείτε για κάτι. Όπως για παράδειγμα την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Στο slipperland.gr, έχουμε λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, που διασφαλίζουν την πληρωμή σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος συναλλαγών της Alpha Bank. Είναι γεγονός πως αρκετός κόσμος, δεν δείχνει εμπιστοσύνη στις διαδικτυακές συναλλαγές με οποιαδήποτε κάρτα τραπεζικών συναλλαγών, αλλά εδώ στο www.slipperland.gr,  μπορείτε να είστε ήσυχοι καθώς εμείς, δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με τα οποία στοιχεία θα χρησιμοποιήσετε γι αυτή σας τη συναλλαγή.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να θυμάστε πως ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ απο το www.slipperland.gr, δε πρόκειται να σας ζητήσει με ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ (τηλεφωνικά, e-mail, sms, μέσω κοινωνικών δικτύων) να μας αποκαλύψετε τους μυστικούς κωδικούς σας. Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.  Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ είναι απόρρητη και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει.

 

 

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και την μέθοδο της «Αντικαταβολής». Αναλυτικά και όλες οι λεπτομέρειες, μπορείτε να τις διαβάσετε στο «Τρόποι Πληρωμής» . Όλες οι συναλλαγές, γίνονται στο νόμισμα του Ευρώ –  €.

 

Η εταιρία η οποία αποφασίσαμε να πραγματοποιεί τις αποστολές θα είναι η ACS Courier (https://www.acscourier.net/). Η ενδελεχής έρευνα που πραγματοποιήσαμε, μας οδήγησε στο συμπέρασμα, πως η συγκεκριμένη εταιρία πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, με το τεράστιο δίκτυο καταστημάτων, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας. Μάλιστα, η εταιρία, μας δίνει και τη δυνατότητα, μέσω ειδικού λογισμικού, να εντοπίζουμε σε πραγματικό χρόνο που ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία σας, χωρίς να χρειάζεται να μιλάτε εσείς με την εταιρία courier, από τη στιγμή που αρκεί ένα τηλέφωνο σε εμάς.

 

 

Αυτό που θέλουμε οπωσδήποτε να θυμάστε, είναι πως είμαστε στη διάθεσή σας, είτε μέσω τηλέφωνου, στο 2811116911 ή μέσω mail στο info@slipperland.gr

 

Σας ευχόμαστε καλές αγόρες!

Μοιράσου τη σελίδα