ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Tις αποστολές πραγματοποιεί η ACS Courier (https://www.acscourier.net/) καθώς και η ELTA Courier.
 
Για παραγγελίες σε αστικά κέντρα, συνήθως απαιτούνται 1-2 εργάσιμες μέρες για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σας.
Για παραγγελίες προς νησιωτικούς προορισμούς απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σας.
 
Κάπου εδώ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που η διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε τη παράδοση θεωρείται δυσπρόσιτη (Δυσπρόσιτος Προορισμός), υπάρχει μια έξτρα χρέωση, για την οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Επειδή το κόστος αυτό, ενδέχεται να είναι μεγάλο, μπορείτε να το αποφύγετε, δηλώνοντάς μας, οτι επιθυμείτε να το παραλάβετε απο το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, το οποίο μπορούμε να σας πούμε και ποιο είναι και να γλιτώσετε τα έξοδα δυσπρόσιτου προορισμού.
Θα θέλαμε να σας ξαναγράψουμε αναλυτικά τις χρεώσεις που ισχύουν για τα μεταφορικά.
Για παραγγελίες άνω των πενήντα ευρώ (>50€) τα μεταφορικά είναι δωρεάν και δε χρεώνεστε τίποτα, ούτε σε περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με αντικαταβολή!
ACS– Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) το έξοδο αποστολής, ανέρχεται στο ένα ευρώ (2€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.
ELTA Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) τα έξοδα αποστολής, ανέρχονται στα δύο ευρώ (2€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.
 

Στη περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της “Αντικαταβολής”, πέραν του εξόδου αποστολής (2€ ), υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των τριών ευρώ (+3€).

Μοιράσου τη σελίδα