Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Τις αποστολές πραγματοποιεί  η ACS Courier και η ELTA Courier.

Για παραγγελίες σε αστικά κέντρα, συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σας. Για παραγγελίες προς νησιωτικούς προορισμούς απαιτούνται 3-5 εργάσιμες μέρες.

Θα θέλαμε να σας γράψουμε αναλυτικά τις χρεώσεις που ισχύουν για τα μεταφορικά.

Για τις αποστολές στην Κύπρο, το κόστος των μεταφορικών, είναι τέσσερα ευρώ (4€). Λάβετε υπόψιν, ότι ο παραγγελίες στην Κύπρο εξυπηρετούνται αποκλειστικά τηλεφωνικά.

Για παραγγελίες άνω των πενήντα ευρώ (>50€) τα μεταφορικά είναι δωρεάν και δε χρεώνεστε τίποτα, μόνο το κόστος της αντικαταβολής, εάν και εφόσον έχετε επιλέξει να πληρώσετε με αντικαταβολή.

ACS = Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) το έξοδο αποστολής, ανέρχεται στο ένα ευρώ (2€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.

ELTA = Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) τα έξοδα αποστολής, ανέρχονται στα δύο (2€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.

Στη περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της “Αντικαταβολής”, πέραν του εξόδου αποστολής (2€), υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των τριών ευρώ (+3€).

Μοιράσου τη σελίδα