Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει στο “Η Εταιρία”, αποφασίσαμε να πραγματοποιεί τις αποστολές η ACS Courier (https://www.acscourier.net/).

Η ενδελεχής έρευνα που πραγματοποιήσαμε, μας οδήγησε στο συμπέρασμα, πως η συγκεκριμένη εταιρία πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, με το τεράστιο δίκτυο καταστημάτων, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής Επικράτειας. Μάλιστα, η εταιρία, μας δίνει και τη δυνατότητα, μέσω ειδικού λογισμικού, να εντοπίζουμε σε πραγματικό χρόνο που ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία σας, χωρίς να χρειάζεται να μιλάτε εσείς με την εταιρία courier, από τη στιγμή που αρκεί ένα τηλέφωνο σε εμάς.

Για παραγγελίες σε αστικά κέντρα, συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σας. Για παραγγελίες προς νησιωτικούς προορισμούς απαιτούνται 3-5 εργάσιμες μέρες.

Κάπου εδώ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που η διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε τη παράδοση θεωρείται δυσπρόσιτη (Δυσπρόσιτος Προορισμός), υπάρχει μια έξτρα χρέωση, για την οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Επειδή το κόστος αυτό, ενδέχεται να είναι μεγάλο, μπορείτε να το αποφύγετε, δηλώνοντάς μας, ότι επιθυμείτε να το παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, το οποίο μπορούμε να σας πούμε και ποιο είναι και να γλιτώσετε τα έξοδα δυσπρόσιτου προορισμού.

Θα θέλαμε να σας ξαναγράψουμε αναλυτικά τις χρεώσεις που ισχύουν για τα μεταφορικά.

Για παραγγελίες άνω των πενήντα ευρώ (>50€) τα μεταφορικά είναι δωρεάν και δε χρεώνεστε τίποτα, ούτε σε περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με αντικαταβολή!

Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) το έξοδο αποστολής, ανέρχεται στο ένα ευρώ (1€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.

Στη περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της “Αντικαταβολής”, πέραν του εξόδου αποστολής (1€), υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των τριών ευρώ (+3€). Δηλαδή σύνολο τέσσερα ευρώ (4€).

Μοιράσου τη σελίδα