Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Τις αποστολές πραγματοποιεί  η ACS Courier και η ELTA Courier.

Για παραγγελίες σε αστικά κέντρα, συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσει η παραγγελία στα χέρια σας. Για παραγγελίες προς νησιωτικούς προορισμούς απαιτούνται 3-5 εργάσιμες μέρες.

Κάπου εδώ, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως σε περίπτωση που η διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε τη παράδοση θεωρείται δυσπρόσιτη (Δυσπρόσιτος Προορισμός), υπάρχει μια έξτρα χρέωση, για την οποία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. Επειδή το κόστος αυτό, ενδέχεται να είναι μεγάλο, μπορείτε να το αποφύγετε, δηλώνοντάς μας, ότι επιθυμείτε να το παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, το οποίο μπορούμε να σας πούμε και ποιο είναι και να γλιτώσετε τα έξοδα δυσπρόσιτου προορισμού.

Θα θέλαμε να σας γράψουμε αναλυτικά τις χρεώσεις που ισχύουν για τα μεταφορικά.

Για παραγγελίες άνω των πενήντα ευρώ (>50€) τα μεταφορικά είναι δωρεάν και δε χρεώνεστε τίποτα, ούτε σε περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με αντικαταβολή!

ACS = Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) το έξοδο αποστολής, ανέρχεται στο ένα ευρώ (1€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.

ELTA = Για παραγγελίες κάτω των πενήντα ευρώ (<50€) τα έξοδα αποστολής, ανέρχονται στα δύο (2€), στη περίπτωση που θα πληρώσετε με “Τραπεζική Κατάθεση” ή με “Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα”.

Στη περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με τη μέθοδο της “Αντικαταβολής”, πέραν του εξόδου αποστολής (1 -2€), υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των τριών ευρώ (+3€) με την ACS και των δύο ευρώ (+2€) με την ELTA.

Μοιράσου τη σελίδα